sâmbătă, 20 octombrie 2012

Trusa de farduri de pleoape, originala, ESTEE LAUDER - GRAPHIC COLOUR (NR. 6/CHIC PLUM): lila, verde, maro mat, bordeaux mat. Vine insotita de doua aplicatoare sigilate.
STARE: Noua.
PRET: 130 RON

PRETUL IN MAGAZINELE DE SPECIALITATE AJUNGE LA 200 RON!
PRODUSUL NU VA SUPORTA NICIO REDUCERE DE PRET!
Paleta farduri de pleoape de la CLARINS -PALETTE IMPRESSIONS, JARDIN DU GLICINE (Nr.3). Contine doua nuante de verde, mai deschis si mai inchis, lila, mov si bej, plus un aplicator.
STARE: Noua.
PRET: 110 RON

PRODUSUL NU IMI APARTINE SI NU VA SUPORTA NICIO REDUCERE DE PRET!

luni, 15 octombrie 2012
Geanta rosu-carmin, foarte draguta, bine comparimentata, precum se vede in imagini, cu portofel sau husa telefon si portcle atasate.
STARE: Noua.
PRET: 100 RON.

luni, 1 octombrie 2012

UNITED COLORS OF BENETTON - GOLD WOMAN (75 ml.), miros floral-oriental, foarte tare si persistent. Contine note de iris, heliotrop, neroli, mosc si mandarin. E purtabil atat ziua, cat si la evenimente speciale.
STARE: Doar testat.
PRET: 120 RON
ISSEY MIYAKE - NIGHT FRAGRANCE (30 ml.), original, o versiune mai soft a cunoscutului parfum L'EAU D'ISSEY, cu miros fresh specific parfumurilor aceluiasi producator.
STARE: Consumati 10 ml. din cantitatea intiala, fara cutie.
PRET: 85 RON
Parfum original de la YVES ROCHER - VOILE D'AMBRE (75 ml.), un parfum deosebit, foarte fin, dulce, de zi, foarte persistent, cu note de vanilie imbunatatite cu arome de piele si trandafiri.
STARE: Doar testat.
PRET: 145 RON